Psychologen Groningen

Het is goed om te weten dat je er niet alleen voor staat. Wat je klacht ook is, deze kan vaak verholpen of verzacht worden bij Psychologen Groningen. En alles alleen doen? Laat je helpen, je hoeft het écht niet altijd zelf op te lossen. Een psycholoog of therapeut kan je vaak heel goed helpen bij zaken die voor jou moeilijk, lastig of zelfs onoverkomelijk lijken. Met de juiste therapie wordt je sterker, weerbaarder en worden je klachten verlicht.

Wij zijn Psychologen Groningen en helpen jou graag verder. Maak hieronder kennis met ons. Twijfel je bij wie je een afspraak wou willen? Bel met onze praktijkassistentes: zij geven je graag een passend advies bij jouw situatie.

 

Eline Nijhof, Psycholoog, Groningen

Psycholoog Groningen - Eline Nijhof

Ik ben Eline Nijhof, psycholoog in Groningen. Ik kan helpen met veel verschillende problematieken zoals angstklachten, somberheid en slaapproblemen. We gaan samen kijken naar je klacht en kijken hoe jij met tegenslagen omgaat en waar jouw innerlijke kracht zit.


Marjan de Jong, Psycholoog, Paterswolde

Psycholoog Groningen - Marjan de Jong

Het kan vreemd of onwennig voelen om je verhaal aan mij te doen. Maar het is goed om te weten dat je bij mij met alles terecht kunt. Niets is raar, vreemd of vaag. Het zal je verbazen hoe veel mensen eigenlijk met een soortgelijke klacht rondlopen. De klachten die ik behandel hebben veelal betrekking op het leven, werk en relaties.


Anke van Helden, Orthopedagoog, Groningen

Psycholoog Groningen - Anke van Helden

Ik werk vanuit gelijkwaardigheid, rust, betrokkenheid en acceptatie. Ik wil de mens tegenover me werkelijk ontmoeten en stel geen eisen aan hoe dat zou moeten zijn. Welkom is een eerste prioriteit.


Liza Omran, Psycholoog, Groningen

Psycholoog Groningen - Liza Omran

In mijn therapie wil ik graag de rust in mijzelf overbrengen op jou. Kenmerkend voor mijn stijl van werken is dat ik contact maak met jou als persoon, de persoon achter de klacht. Zo zorg ik ervoor dat de therapie ook bij jouw persoonlijkheid past. Ook als ik daarvoor een vast stramien moet loslaten, en we flexibel moeten omgaan met verschillende behandelmethodes.